Soul Incorporated

Daadkrachtig door mildheid, ontspanning en veerkracht.
Een driedaagse.“Door weer in contact te komen met mijn ziel zoals zij is, kan ik zijn wie ik ben. En juist daardoor kan ik effectiever zijn in mijn handelen in het hier en nu.”Bezield aan het werk

Wij (Nanny de Bruin en Karin Klijnsma) zijn doorgewinterde begeleiders van individuen, teams en organisaties. We houden ons al jaren bezig met wat mensen beweegt op het werk. Met strategie, leiderschap en samenwerking. Daarnaast zijn we geïnspireerd door de non-duale wijsheid traditie. We leven meer vanuit het hart (en minder vanuit
het hoofd) en ervaren meer mildheid en ontspanning in onszelf
en ons werk.


Onze ervaringen brengen we graag samen onder de noemer Soul Incorporated. Jouw bezieling belichaamd in en op het werk, daar dragen we graag aan bij.


Onze samenwerking (sinds 2010) kenmerkt zich door respect voor elkaars vakmanschap, het naadloos op elkaar aansluiten en ons gezamenlijke verlangen om de wereld een beetje vrediger te maken door de zelfkennis en het bewustzijn van mensen te vergroten.


Ons aanbod

Drie dagen waarin je op een fijne locatie een pas op de plaats maakt. Waarin je de vragen die in jouw werk spelen onderzoekt met behulp van lichaamswerk, zelfonderzoek en meditatie. Waarbij een rode draad zich toont en ruimte ontstaat voor wie je ten diepste bent.

Van deelnemers aan de workshop horen we dat ze door het verkregen inzicht in hun ego-patronen en het leren vertrouwen op hun zielsbewustzijn, vaker met een glimlach kijken naar hun eigen functioneren als leidinggevende of professional. Ze zijn meer in staat om hun emoties te aanvaarden zoals ze zijn en zo contact te maken met zichzelf en de ander. En ervaren dat het handelen dat hieruit voortvloeit puur is en daadkrachtig.

Ben jij een leidinggevende of professional die open staat voor zelfonderzoek en het verkennen van een ruimer bewustzijn?
Dan is deze driedaagse, geïnspireerd op de
non-duale wijsheid traditie en de psychologie, wellicht iets voor jou.